logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Accountmanager Zware Bedrijfswagens Scania Alkmaar
Regio
Noord-Holland
Plaats
Alkmaar
Vacature categorie
Commercie
Datum van plaatsing
28/12/2011
Bedrijf
SCANIA Beers B.V.
Bedrijfsprofiel
Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto's, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie ca. 2.500 medewerkers verdeeld over de fabriek in Zwolle en 50 verkoop- en servicevestigingen door heel Nederland. De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld.
De onderneming telt wereldwijd bijna 35.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. In 2010 bedroeg de totale gefactureerde omzet SEK 78 miljard en was de nettowinst SEK 9,1 miljard.

Werken bij de SCANIA-organisatie betekent werken met een topproduct, in een dynamische en sterk klantgerichte organisatie. De werksfeer binnen de platte organisatiestructuur is open, informeel, collegiaal en resultaatgericht.

Ongeacht positie of rang, onze medewerkers delen onze drie kernwaarden: klant voorop, respect voor het individu en kwaliteit. We geloven ook sterk in persoonlijke ontwikkeling. Daarom zul je dagelijks nieuwe uitdagingen en mogelijkheden ervaren.
Functieomschrijving
Voor de vestiging Alkmaar zijn wij op zoek naar een Accountmanager Zware Bedrijfswagens. Als Accountmanager ben je binnen regio Midden–West verantwoordelijk voor de verkoop van zware bedrijfsauto’s. Tevens bied je de klant een full service pakket dat volledig is afgestemd op de behoeften van de klant. In deze zelfstandige functie houd jij je bezig met relatiebeheer, maar ook het uitbreiden van jouw klantenkring is belangrijk.
Functie eisen
- Een autotechnische opleiding, zoals MATS, HATS of I.V.A.;
- Een gedegen kennis van de verkoop van zware bedrijfsauto’s;
- Uitstekende contactuele eigenschappen en een klantgerichte en flexibele instelling;
- In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
- Bekend in de regio en woont hier bij voorkeur ook.
Arbeidsvoorwaarden
Scania biedt jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een uitstekend maandsalaris en men kent een goed prestatiebeloningssysteem. Daarnaast kun je rekenen op een 13e maand en een aantrekkelijke winstdeling. Uiteraard hoort een auto van de zaak bij deze functie. Kortom: een interessante functie met ruimte voor eigen initiatief, doorgroeimogelijkheden en een juiste beloning in een flexibele organisatie.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij werken bij een gerenommeerde organisatie zoals Scania?
Scania heeft er bewust voor gekozen om de sollicitatieprocedure uit te besteden aan RECCEN Recruitment Center. Verstuur direct jouw reactie naar [email protected]


Zelf geen interesse? Deel deze vacature dan met jouw netwerk!
glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren