logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Accountmanager Zware Bedrijfswagens
Regio
Limburg
Plaats
Nuth
Vacature categorie
Commercie
Datum van plaatsing
08/11/2011
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
SCANIA Beers B.V.
Bedrijfsprofiel
Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland en België telt de Scania-organisatie zo’n kleine 800 medewerkers verdeeld over 24 verkoop- en servicevestigingen.

De onderneming telt wereldwijd meer dan 35.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. De omzet over 2007 bedroeg ruim 84 miljard Zweedse kronen (ruim 7 miljard Euro).

Werken bij de SCANIA-organisatie betekent werken met een topproduct, in een dynamische en sterk klantgerichte organisatie. De werksfeer binnen de platte organisatiestructuur is open, informeel, collegiaal en resultaatgericht.

Ongeacht positie of rang, onze medewerkers delen onze drie kernwaarden: klant voorop, respect voor het individu en kwaliteit. We geloven ook sterk in persoonlijke ontwikkeling. Daarom zul je dagelijks nieuwe uitdagingen en mogelijkheden ervaren.
Functieomschrijving
Voor vestiging Nuth zijn wij op zoek naar een Accountmanager Zware Bedrijfswagens. Als Accountmanager ben je binnen regio Zuid verantwoordelijk voor de verkoop van zware bedrijfsauto’s. Tevens bied je de klant een full service pakket dat volledig is afgestemd op de behoeften van de klant. In deze zelfstandige functie houd jij je bezig met relatiebeheer, maar ook het uitbreiden van jouw klantenkring is belangrijk.
Functie eisen
- Een autotechnische opleiding, zoals MATS, HATS of I.V.A.;
- Een gedegen kennis van de verkoop van zware bedrijfsauto’s;
- Uitstekende contactuele eigenschappen en een klantgerichte en flexibele instelling;
- In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
- Bekend in de regio en woont hier bij voorkeur ook.
Arbeidsvoorwaarden
Scania biedt jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een uitstekend maandsalaris en men kent een goed prestatiebeloningssysteem. Daarnaast kun je rekenen op een 13e maand en een aantrekkelijke winstdeling. Uiteraard hoort een auto van de zaak bij deze functie. Kortom: een interessante functie met ruimte voor eigen initiatief, doorgroeimogelijkheden en een juiste beloning in een flexibele organisatie.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij werken bij een gerenommeerde organisatie zoals Scania?
Scania heeft er bewust voor gekozen om de sollicitatieprocedure uit te besteden aan RECCEN Recruitment Center. Verstuur je reactie zo snel mogelijk naar [email protected]
De procedure loopt tot 7 januari 2012.

Jouw sollicitatie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.


Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren