logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Media Adviseur Advertentieverkoper
Regio
Zuid Holland
Plaats
Schiedam
Vacature categorie
Commercie
Datum van plaatsing
22/12/2011
Contactpersoon
Marco Prins
Bedrijf
Zadkine Media
Bedrijfsprofiel
Zadkine Media is een onafhankelijk media-exploitatie bureau welke o.a. gespecialiseerd is in advertenties voor bladen als ELSEVIER, uitgaven voor de Kamer van Koophandel, NRC Handelsblad, ELEGANCE, RESIDENCE, PLUS-Magazine, Parool en Amsterdams Stadsblad. Zadkine Media werft uitsluitend telefonisch haar klanten vanuit haar bijkantoor in Zwolle en haar hoofdkantoor te Schiedam. Er werken op dit moment 16 mensen bij Zadkine Media. Zadkine Media is zowel per auto als openbaar vervoer uitstekend te bereiken.
Functieomschrijving
Een media-adviseur (100% binnendienst) legt contact met bestaande en nieuwe adverteerders om zo advertentieruimte te verkopen voor onze rubrieken en tijdschriften. Meestal worden nieuwe rubrieken of acties bedacht door onze media-adviseurs zelf. Het betreft een commerciƫle, verantwoordelijke en zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief. De werkzaamheden vinden plaats vanuit ons kantoor in Schiedam.
Functie eisen
Verkopers met ervaring in advertentieverkoop of starters op de arbeidsmarkt met minimaal afgeronde MBO-opleiding. De persoon dient woonachtig te zijn in de directe omgeving van Schiedam. Eventueel is part-time invulling (minimaal 4 dagen) mogelijk.
Arbeidsvoorwaarden
Zadkine Media biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitaties kunnen tot 22 januari 2012 worden verstuurd naar [email protected]

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren