logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Pre Sales Consultant
Regio
Utrecht
Plaats
Utrecht
Vacature categorie
Commercie
Datum van plaatsing
30/11/2011
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
Friss fraude- en risicobeheersing
Bedrijfsprofiel
Friss biedt een totaaloplossing voor fraude- en risicobeheersing voor Verzekeraars, Hypotheekbanken, Financiele dienstverleners en Gemeenten.
Friss fraude- en risicobeheersing is een dynamisch en succesvol bedrijf dat opgericht is door zeer ervaren adviseurs. Vanuit hun ruime ervaring met fraude- en verbeterprocessen bij financiële dienstverleners is dit unieke product ontwikkeld. De oprichters en consultants van Friss hebben meerjarige ervaring met het inzetten van kennistechnologie en het implementeren van geautomatiseerde detectie oplossingen bij financiële dienstverleners.
Friss is met haar Software as a Service oplossingen marktleider in Nederland en heeft haar terrein vergroot tot Europa.
Functieomschrijving
Als ervaren Pre Sales Consultant ben jij het aanspreekpunt voor de klanten/prospects op product inhoudelijk vlak. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt zodat de klant optimaal gebruik kan maken van de dienstverlening. Je bent in staat om snel en duidelijk de vraag van de klant te vertalen naar de producten en diensten van Friss.
Je functioneert als centraal contact tussen de Sales en de IT organisatie. Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Het uitwerken van technische issues en vragen tijdens salesprocessen; Het meewerken aan het uitbrengen van offertes en aan beantwoording RFI/RFP; Je denkt mee aan de verdere ontwikkeling van het product; Je voert pilot projecten en opdrachten uit voor klanten met gebruik van de Friss Suite en Analytical Consulting.
In deze functie ben je met regelmaat over de vloer bij relaties (zelfs internationaal) en ook behoort het geven en maken van presentaties tot jouw takenpakket.
Functie eisen
In deze functie opereer je op het snijvlak van business, ICT en fraude. Om goed tot je recht te komen is het van belang dat je over een proactieve en zelfondernemende instelling beschikt met enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie op HBO/WO niveau. Je hebt aantoonbare ervaring met het in de markt zetten van software oplossingen en tevens ben je zeer goed bekend met de financiële wereld: verzekeringen, hypothekenbranche en/of gemeentelijke markt. Je hebt actieve kennis op het terrein van fraude & risicomanagement en kent de spelers en geautomatiseerde oplossingen in dit veld. Je bent op de hoogte van moderne Artificial Intelligence technieken (datamining,
kennistechnologie) en goed thuis in moderne toepasbare datamining en statistiek pakketten. Kennis en ervaring met „R‟ is een pré. Daarnaast ben je thuis in ICT architecturen met name Microsoft .NET, Microsoft SQL Server.
Gezien het internationale karakter is een goede beheersing van de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk een vereiste.
Arbeidsvoorwaarden
Friss kent een prettige en open werksfeer. Het is een hecht team dat voor elkaar klaarstaat en professioneel te werk gaat. Friss is een bedrijf met korte lijnen, maar met grote internationale clientèle. Voor mensen die de charme van een “persoonlijk” bedrijf willen, maar wel met grote professionele namen willen werken, biedt Friss the best of both worlds! Uiteraard biedt Friss ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, laptop en telefoon.
Mooie bijkomstigheid: Friss is gevestigd in het prachtige pand Creative Valley langs de A2 op kantorenpark Papendorp.

Als je denkt dat jij in het team past en je herkent in bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV graag tegemoet. Friss heeft er bewust voor gekozen om de sollicitatieprocedure uit te besteden aan RECCEN Recruitment Center. Verstuur je reactie zo snel mogelijk naar [email protected]
De procedure loopt tot 30 januari 2012.

Zelf geen interesse? Deel deze vacature dan met jouw netwerk!
glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren