logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Trainee Adviseur Telecommunicatie Arnhem
Regio
Gelderland
Plaats
Arnhem
Vacature categorie
Commercie
Datum van plaatsing
28/12/2011
Contactpersoon
Michiel van Beek
Bedrijf
Helmink Communication Solutions
Bedrijfsprofiel
Helmink Telecommunicatie en Ict is een jonge en snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in onafhankelijk telecommunicatie advies voor MKB en de grootzakelijke markt. Zij zijn partner van alle grote telecommunicatie aanbieders en merken. Onlangs zijn zij verkozen tot beste zakelijke dealer van 2010/2011. De bedrijfscultuur is open en informeel onder elkaar. Naar buiten is professionaliteit, service en klantgerichtheid de norm.
Het nieuwe werken: Helmink Telecommunicatie is voorloper op het gebied van tijd en plaats onafhankelijk werken. Wanneer je niet bij klanten of op cursus bent, werk je vanuit huis. Je bent zelf verantwoordelijk voor je werktijden en indeling. Via intensief telefoon / email contact en periodiek overleg op locatie blijf je betrokken binnen het Helmink team.
Functieomschrijving
Ben jij een ambitieuze commercieel ingestelde junior adviseur die van aanpakken weet, zich veelzijdig wilt ontwikkelen en die door wilt groeien naar de functie van regiomanager telecommunicatie advies. Dan zoeken wij jou.

Je neemt deel aan ons Traineeship telecommunicatie advies…
Telecommunicatie is binnen ieder bedrijf onmisbaar. Jij adviseert ondernemers en managers binnen het MKB in jouw eigen regio over de nieuwste trends, mogelijkheden en voordelen op het gebied van telecommunicatie en mobiel werken. Binnen dit proces ben jij verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken, Jij wordt binnen je eigen netwerk hét aanspreekpunt op het gebied van telecommunicatie. Je leert de markt kennen en weet het verschil te maken met je persoonlijkheid en vemogen om de beste adviezen te formuleren.

…& je haalt het beste uit jezelf!
Het Traineeship biedt plaats aan 5 advies talenten. In het begin maak je grondig kennis met onze organisatie en neem je deel aan de introductietraining. Binnen deze twee weken durende intensieve training wordt je begeleid in het ontwikkelen van kennis en vaardigheden op het gebied van persoonlijke effectiviteit, klantpsychologie, communicatie en adviesvaardigheden, beïnvloedingsstrategie, productportfolio en markt /branche kennis. Hierna start je in de praktijk en word je verantwoordelijk voor het opbouwen ,adviseren en onderhouden van een klantennetwerk binnen je eigen regio.

Je groeit door…
Vanaf dag één ligt de focus niet alleen op je huidige functie maar ook op je volgende stap. Wanneer je in staat bent om te acteren als volwaardig adviseur en je hebt bewezen dat je een netwerk op kunt bouwen, wordt het tijd voor de volgende stap. Het aansturen van je EIGEN team. Je wordt verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van nieuwe talenten die worden aangetrokken om jouw regionetwerk uit te breiden. Tijdens dit traject krijg je naast specifieke trainingen gericht op je vakgebied ook ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

…& je krijgt intensieve begeleiding.
Tijdens deze pittige uitdaging begeleiden wij je intensief. Je hebt dagelijks contact met senior collega’s en mede Trainees. Daarnaast heb je een mentor die je bij je carrièreontwikkeling begeleidt.
Functie eisen
- Je hebt een afgeronde hbo opleiding, liefst met een commerciële inslag, maar wij staan open voor ideeën en suggesties.
- Je hebt maximaal drie jaar werkervaring
- Je bent bereid om je voor een langere periode te verbinden
- Je zoekt verantwoordelijkheid
- Je bent representatief
- Je bent communicatief sterk
- Je hebt analytisch sterk
- Je bent ondernemend, resultaatgericht en je kunt goed organiseren
- Vanwege de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een vrouwelijke kandidaat
Arbeidsvoorwaarden
Primair: Het salaris marktconform tevens is er bonusstructuur op basis van je resultaten.
Secundair: Je krijgt de beschikking over een lease auto, laptop, ipad en een smartphone.

Interesse? Stuur dan zo snel mogelijk jouw reactie naar [email protected]

Jouw reactie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren