Baanbrekend in Recruitment!

Functie Subsidie Adviseur
Regio
Noord-Holland
Plaats
Abcoude
Vacature categorie
Consultancy Subsidie Adviseur
Datum van plaatsing
13/04/2010
Contactpersoon
Marco Prins
Bedrijf
BusinessCompleet
Bedrijfsprofiel
BusinessCompleet.nl is de snelst groeiende MKB portal van Nederland. Met bruikbare informatie en actueel ondernemersnieuws vult de website een grote behoefte in van de zelfstandige ondernemer. Dat blijkt ondermeer uit het maandelijkse unieke bereik van ruim 120.000 zakelijke bezoekers en ongeveer evenveel abonnees. Binnen het segment bevindt BusinessCompleet.nl zich in de top 3 van b2b-websites. Bovendien groeit de niche website maandelijks met ongeveer 3500 abonnees. De jonge en ambitieuze organisatie kent een flinke groei op diverse gebieden.

De vacature Subsidie Adviseur is voor een dochteronderneming van BusinessCompleet namelijk MKB Bedrijfszaken. Beide bedrijven zijn operationeel vervlochten en in 1 pand gevestigd, maar hebben ieder een eigen propositie. MKB Bedrijfszaken richt zich op juridisch bedrijfsadvies en sindskort subsidieadvies en heeft inmiddels honderden cliƫnten op abonneebasis.

Surf voor meer informatie naar http://www.reccen.nl/Vacatures/Vacatures.html
Functieomschrijving
Voor een nieuw en innovatief subsidieconcept zoeken wij een ervaren collega. Het betreft een nieuw product binnen een B2B adviesorganisatie. Het subsidieadvies is gericht op subsidies voor het MKB. Het subsidieadvies is niet beperkt tot een bepaalde branche maar heel breed waaronder innovatie, ict, educatie, duurzaamheid en internationale subsidies.

Als Subsidie Adviseur zul je de externe relaties voorzien van adviezen op het gebied van subsidies. Je begeleidt jouw klanten gedurende de gehele procedure van A tot Z. Je zal dan ook regelmatig op lokatie bij klanten zijn. De aard van de subsidies waar je over adviseert zal breed zijn. De relatie met klanten zal doorgaans intensief en redelijk langdurig. Bij de meeste relaties zal er vooral tijdens subsidie trajecten regelmatig contact momenten zijn.

Je wordt als Subsidie Adviseur ook betrokken bij de groei en strategie MKB Bedrijfszaken. Op dat vlak liggen na verloop van tijd veel (nieuwe) uitdagingen.

De functie is geschikt voor mensen die al enkele jaren actief zijn in de subsidiewereld. Men mag zowel aan de aanvraag als aan de acceptatie- en beoordelingszijde werkzaam geweest zijn. Financieel adviseurs die veel ervaring hebben opgedaan met subsidie-aanvragen, worden eveneens uitgenodigd. Affiniteit met bedrijfssubsidies is een grote pre.
Functie eisen
De subsidies-adviseur die wij zoeken voor MKB bedrijfszaken is al enkele jaren, minimaal 3 jaar, actief in de subsidiewereld. Affiniteit met bedrijfssubsidies is een grote pre omdat MKB bedrijfszaken zich richt op B2B subsidies. Jouw werkervaring mag aan de aanvraag als aan de acceptatie- en beoordelingszijde liggen.

De nieuwe collega voor MKB bedrijfszaken moet zelfstandig, nauwkeurig, stressbestendig en ondernemend zijn, die het fijn vindt om in een klein (10+ collega's) innovatief te team te functioneren. Wij zoeken iemand met een HBO / Academisch werk- en denkniveau waarbij een technische, bedrijfskundige, bedrijfseconomische of financiƫle studierichting gewenst is.
Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit 30 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskosten, training, laptop en telefoon. Een lease-auto is bespreekbaar en afhankelijk van ervaring en invulling van de functie.

Voor meer informatie neem je contact op met Marco Prins op 0184-425141.

Sollicitaties kunnen tot 13 juni 2010 verstuurd worden naar [email protected]
glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken
Onze Labels
MAATWERK
 • geschikt voor werving op maat
 • aangepaste campagne
 • vanaf € 549,-
Label S
 • geschikt voor goed vindbare kandidaten
 • 30 dagen campagne
 • vast tarief: € 949,-

Label M
 • geschikt voor voldoende vindbare kandidaten
 • 30 dagen campagne
 • vast tarief: € 1149,-

Label L
 • geschikt voor redelijk vindbare kandidaten
 • 60 dagen campagne
 • vast tarief: € 1749,-

Label XL
 • geschikt voor beperkt vindbare kandidaten
 • 60 dagen campagne
 • vast tarief: € 1949,-

Zoekwoorden

Reageren