Baanbrekend in Recruitment!

Functie A en O Psycholoog
Regio
Gelderland
Plaats
Arnhem
Vacature categorie
Consultancy
Datum van plaatsing
06/01/2011
Contactpersoon
Michiel van Beek
Bedrijf
Vidacto
Bedrijfsprofiel
Vidacto werkt samen met de opdrachtgevers aan vraagstukken rondom menselijk kapitaal. Onze opdrachtgevers vertellen ons wat ze zien gebeuren binnen hun organisatie en welke vragen dat oplevert. Wij vertellen op onze beurt wat we zien gebeuren in de wereld van Human Resources. Samen stemmen we op maat af langs welke weg we de antwoorden vinden. Samenwerking met ons leidt tot optimale inzet van
mensen. Door middel van (inter)nationale leiderschapsprogramma’s, coaching, training en selectie- en ontwikkelingsasessments verbeteren we de organisatie van de opdrachtgever door de mensen in de organisatie te verbeteren.
Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven A&O; Psychologen. Kritische denkers, die er niet voor terugdeinzen om de handen uit de mouwen te steken zijn bij ons meer dan welkom. Professionaliteit en passie voor ons vak zijn het belangrijkste. Je bent direct inzetbaar op één of meerdere van de diensten; advies, coaching, training en assessments. Daarnaast heb je de ambitie om jezelf verder te verbeteren, zowel in de diepte als in de breedte. Ook kijk je uit naar het opbouwen en onderhouden van klantcontacten. Naast de inhoudelijke aspecten van je werk, vind je het leuk om binnen Vidacto initiatieven te nemen om het proces van dienstverlening van voor tot achter op de beste manier te laten verlopen.
Voor deze functie zoeken wij kandidaten voor de vestiging in Arnhem. Kandidaten uit de regio Utrecht worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.
Functie eisen
Wij zoeken een A&O; Psycholoog met een aantal jaar werkervaring. Je hebt een afgeronde universitaire psychologieopleiding, bij voorkeur richting Arbeids- en organisatiepsychologie of vergelijkbaar.

Gedragsvaardigheden
• Initiatief
• Overtuigingskracht
• Impact
• Resultaatgerichtheid
• Stijlflexibiliteit
• Communicatieve vaardigheden
• Klantgerichtheid
• Commerciële gerichtheid
Arbeidsvoorwaarden
Vidacto biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en een bonusregeling.

Sollicitaties kunnen tot 6 maart 2011 worden verstuurd naar [email protected]

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren