logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Project Manager BPM
Regio
Noord-Holland
Plaats
Watergang
Vacature categorie
Consultancy
Datum van plaatsing
29/02/2012
Contactpersoon
Michiel van Beek
Bedrijf
You Get
Bedrijfsprofiel
Vanaf de oprichting in november 2007 is You Get een groeiende kracht in het veld van de dienstverlening op het gebied van Business Process Management. De diensten en oplossingen van You Get zijn gericht op de praktische toepassing en uitvoering van deze expertise. You Get levert aan haar klanten binnen onder andere de overheid, financiën, nuts, zorg en contactcenters alle middelen om zich continu te onderscheiden en te kunnen groeien naar een optimale organisatie.
Een van de pijlers om dit te bereiken is de creatie van een team van professionals die bereid zijn om die extra stap te nemen. Wij willen de beste professionals bieden aan onze klanten, maar willen ook de beste klanten bieden aan onze medewerkers. Deze wisselwerking houdt beide partijen scherp en zorgt voor een continue uitdaging. Op deze wijze wil You Get een omgeving creëren waarin haar medewerkers kunnen leren, groeien en uitblinken. Een omgeving waarin men zowel leert van de uitdagingen waaraan wordt gewerkt als van het teamwork en de collectieve kennis. Alleen als een echt team kan de visie worden verwezenlijkt.
Functieomschrijving
Als Project Management Consultant werk je aan projecten voor en bij klanten. Je bent verantwoordelijk voor de tijdige en kwalitatief correcte dienstverlening aan onze klanten en dient als eerste aanspreekpunt bij vragen en/of opmerkingen. Je draagt bij aan de planning en creëert project benaderingen met behulp van onze 360° Business Services Approach™. Je neemt actief deel aan het verkoopproces, inclusief het ontwikkelen van voorstellen en het geven van presentaties. Je geeft richting aan en treedt op als mentor voor zowel de klant als je collega's. Je neemt deel aan de productontwikkeling en er wordt van je verwacht dat je continue meewerkt aan de verdere ontwikkeling van de 360° Business Services Approach™ daarbij nieuwe methoden, modellen, technieken en tools aanbrengend.
Functie eisen
• Opleiding op wetenschappelijk niveau
• Sterke project- and relatie-management vaardigheden
• Ervaring in een of meer van de volgende expertises:
- Business Intelligence
- Data Warehousing
- Business Process Re-engineering of Re-design/ Analyse of Management/
Automatisering of Solution Delivery
- Enterprise Applicatie Integratie (EAI) of Applicatie Development
- Business of Enterprise Architecture
- Operationeel Management
• Sterk ontwikkelde communicatie- en persoonsvaardigheden
• Analytisch sterk en oplossingsgericht
• 3-5 jaar ervaring in consultancy/project/operationeel management
• Team player die ook onafhankelijk kan werken.
• 32 – 40 uur beschikbaar

De ‘ideale kandidaat’ is een persoon met een ‘open mind’, een expert in het managen van de verwachtingen van de klant. Iemand die kansen signaleert en daarnaar handelt. Buiten de kaders denken is een handige eigenschap, naast de wil om je te blijven ontwikkelen in je vakgebied.
Arbeidsvoorwaarden
You Get biedt jou naast een uitdagende carrière binnen een groeiende organisatie met aantrekkelijke voorwaarden en beloningen die aansluiten bij jouw inzet en expertise: Salaris gebaseerd op opleiding, ervaring en kennis; Een persoonlijk budget voor training en opleiding; Gebruik van een leaseauto of reiskostenvergoeding.

Als je geïnteresseerd bent geraakt om een volgende stap in je carrière te maken en je aan te sluiten bij het team van You Get, stuur dan direct jouw sollicitatie naar [email protected]

De uiterste reactietermijn is 29 april 2012. Jouw reactie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren