logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Panel Builder
Regio
Zuid Holland
Plaats
Schiedam
Vacature categorie
Elektrotechniek
Datum van plaatsing
Contactpersoon
Sakina El Kasimi
Bedrijf
Orga
Bedrijfsprofiel
Al meer dan 35 jaar trekt Orga wereldwijd de aandacht! Met betrouwbare bebakeningsystemen voor onder andere olie- en gasplatformen en windturbines. En met betrouwbare adviezen voor explosieveilige oplossingen.

Onze open en informele cultuur en nuchtere aanpak zorgen al jaren voor een steeds groeiende klantenkring. Uiteraard is de inzet van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers daarbij onmisbaar!
Functieomschrijving
Als Panel Builder bouw je zelfstandig en nauwkeurig aan de hand van tekeningen, schema's en werkinstructies onze elektronische besturingskasten met toebehoren. Je werkt daarbij nauw samen met de projectverantwoordelijke Technical Engineers en andere paneelbouwers. Daarnaast help je bij verschillende andere werkzaamheden, zoals bij het testen, in bedrijf stellen en repareren van producten. Ook help je indien nodig bij de interne transport en verpakking van de producten en zorg je voor een opgeruimde werkplaats.
Functie eisen
Voor deze functie heb je een afgeronde opleiding lts Elektrotechniek, aangevuld met een (bedrijfs)opleiding tot bedradingsmonteur of paneelbouwer. Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie en beheerst de Nederlandse taal goed.
Arbeidsvoorwaarden
o Een half jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
o Marktconforme beloning;
o EB-bonus, in te zetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen, fietsplan of extra pensioen;
o Winstdelingsregeling.

Interesse? Verstuur je reactie zo snel mogelijk naar [email protected]
De procedure loopt tot 5 februari 2012.

Jouw sollicitatie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Deel deze vacature met je netwerk!

glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren