Baanbrekend in Recruitment!

Functie Tekenaar Elektrotechniek
Regio
Zuid Holland
Plaats
Schiedam
Vacature categorie
Elektrotechniek
Datum van plaatsing
28/10/2010
Contactpersoon
Sakina el Kasimi
Bedrijf
Orga
Bedrijfsprofiel
ORGA BV is een belangrijke internationale speler op het gebied van bebakeningsystemen voor de offshore olie- en gasindustrie en de on- en offshore windturbine-industrie. Orga is een uiterst stabiele internationaal georiënteerde organisatie met zo’n 115 werknemers.
Functieomschrijving
Ben jij een echte spin in ons internationale web? Als Tekenaar Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de engineering en werkvoorbereiding van navigatie besturingssystemen. M.b.v. AutoCAD Electrical maak je de ontwerptekeningen en stuklijsten van de besturingssystemen. Daarnaast heb je contact met de klanten en toeleveranciers. Kortom, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering en nazorg van de opdracht ben jij de onmisbare schakel!
Functie eisen
Voor deze functie dien je MBO / HBO-opgeleid te zijn (specialisatie Elektrotechniek) en de Nederlandse en Engelse taal goed te beheersen. Daarnaast heb je voldoende kennis van AutoCAD, kennis van AutoCAD Electrical is een pre.
Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Orga betekent werken in een inspirerende en dynamische werksfeer. Uiteraard bieden wij onze medewerkers een marktconform salaris en voldoende kansen en ruimte voor specialisaties en andere ambities. Ook kun je bij Orga rekenen op interessante bonusregelingen, pensioenopbouw, spaarloonregeling en een flexbonus waarmee je kunt sparen voor bijvoorbeeld extra vakantiedagen.

Sollicitaties kunnen tot 23 januari 2011 verstuurd worden naar [email protected]

glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren