logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Medewerker Planning en Administratie Dakwacht
Regio
Zuid Holland
Plaats
Gorinchem
Vacature categorie
Facilitaire dienstverlening
Datum van plaatsing
27/12/2011
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
Dakwacht
Bedrijfsprofiel
Dakwacht is een landelijk opererende serviceorganisatie, gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van platte daken. We bieden de professionele gebouwbeheerders verschillende diensten, om het goed functioneren van het dak te waarborgen. Dakwacht is een bedrijf dat zich kenmerkt door vakmanschap, persoonlijke betrokkenheid en een informele sfeer. Onze medewerkers voelen zich nauw verbonden met onze organisatie, hebben plezier in hun werk en streven naar kwaliteit en resultaat.
Functieomschrijving
In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de planning en aansturing van de Dakwacht-inspecteurs. Zij zijn dagelijks in de weer om daklekkages te repareren en onderhoudscontracten uit te voeren. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor de Dakwacht-inspecteurs en staat dan ook continu met hen in contact. Daarnaast kijk je de regiefacturen en de inspectie- en onderhoudscontracten volledig na en zorg je, waar nodig, voor de juiste aanpassingen.
Functie eisen
Je blinkt uit in een service- en klantgerichte houding. Daarnaast heb je een goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Verder vraagt deze functie om het nauwkeurig registreren van informatie en de administratieve verwerking hiervan. Van het opnemen van lekkagemeldingen en de administratieve verwerking tot en met de facturering.

Wij zoeken een klantvriendelijke collega, die sterk in z’n schoenen staat; iemand die zelf initiatieven neemt en daarmee een actieve rol speelt in ons hele bedrijfsproces. Je bent in het bezit van een MBO-diploma, minimaal op niveau 3.
Arbeidsvoorwaarden
Dakwacht biedt jou een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische en prettige werkomgeving. Dakwacht biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dakwacht is de service organisatie van Consolidated Nederland te Gorinchem. Zie voor meer informatie de website www.consolidated.nl.

Geïnteresseerd in deze vacature? Verstuur jouw c.v. dan zo snel mogelijk naar [email protected]

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren