logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Financieel Administratief Medewerker
Regio
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Vacature categorie
Financieel
Datum van plaatsing
06/10/2011
Contactpersoon
Marco Prins
Bedrijf
E2M Technologies
Bedrijfsprofiel
E2M Technologies (www.e2mtechnologies.eu) is een jong (4 jaar) snel groeiend bedrijf in een technische markt. E2M maakt bewegingssystemen voor vliegtuig, trein, (race-) auto simulatie, entertainment en andere toepassingen. We exporteren onze producten over de hele wereld.
Voor de afdeling Administratie zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker met financiële affiniteit (32 – 40 uur per week, locatie Amsterdam).
Functieomschrijving
In de functie Financieel Administratief Medewerker werk je binnen het team van E2M Technologies op kantoor met werkplaats in Amsterdam. De administratieve werkzaamheden variëren van het verwerken van inkomende en uitgaande facturen tot voorbereiden van betalingen. Daarnaast voer je alle documenten in met betrekking tot de voorraad- en projectadministratie. Ook draag je zorg voor het binnenkomende telefoonverkeer, regel je lunches en zakenreizen en ben je verantwoordelijk voor de voorraad van kantoorartikelen.
Functie eisen
E2M heeft een dynamische werkomgeving waar flexibiliteit wordt verwacht en gegeven. Door de sterke groei van E2M zal je in staat moeten zijn om bepaalde werkzaamheden eerst op te zetten. Dit kan je, doordat je een aantal jaar ervaring hebt opgedaan bij een (middelgrote) organistatie. Je hebt bewezen goed te zijn in het regelen van bijv. zakenreizen en heb je financiële affiniteit. Ook heb je een goede telefoonstem en beheers je de Engelse taal in ieder geval mondeling.
Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een jaarcontract wat bij goed functioneren wordt omgezet in vast dienstverband.
Het bruto maandsalaris, afhankelijk van werkervaring, ligt tussen de € 2.000 en € 2.500 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek. Je hebt 25 vakantiedagen op basis van 40 uur per week.
Door de sterke groei zijn er de komende jaren voldoende mogelijkheden voor carriere groei binnen E2M Technologies.

Sollicitaties kunnen tot 6 november worden verstuurd naar [email protected]

Zelf geen interesse? Deel deze vacature dan met jouw netwerk!
glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren