logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Manager Burger King
Regio
Noord-Holland
Plaats
Locaties in Noord- en Zuid-Holland
Vacature categorie
Horeca
Datum van plaatsing
03/11/2011
Contactpersoon
Michiel van Beek
Bedrijf
Burger King Nederland BV
Bedrijfsprofiel
Voor de Burger King® is een nieuw tijdperk aangebroken vol ontwikkeling en professionalisering, zowel ten aanzien van de werkwijze als ook voor de medewerkers. Om een gezonde basis te kunnen realiseren wordt er continue hard gewerkt aan een service- en kwaliteitsgerichte organisatie, zowel intern als extern.

Dit betekent dat zelfstandigheid en ondernemersgeest bij het management een belangrijke rol speelt. Daarom zijn wij op zoek naar Managers die in staat zijn om mee te denken aan een groter geheel en de medewerkers hierbij continue centraal stelt.

Ben jij de daadkrachtige persoon met de juiste ondernemersmentaliteit en bewezen management kwaliteiten binnen een grotere volume omgeving, die bij kan dragen aan een groter geheel en vele uitdagingen kan waarmaken?

STAP DAN IN DE VERNIEUWENDE WERELD VAN BURGER KING WAAR JE DE RUIMTE KRIJGT JEZELF TE BEWIJZEN EN TE ONTWIKKELEN!

Voor onze restaurants in Nederland zijn we op zoek naar (Assistent) Managers.
Functieomschrijving
Als Manager ben je verantwoordelijk voor het managen van het restaurant waarbij hoge standaards op het gebied van kwaliteit, service en reinheid behaald en behouden dienen te worden. Tevens ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de omzet en winst. Je taken bestaan o.a. uit het trainen, begeleiden en coachen van de medewerkers volgens de Burger King principes. Als Manager maak je onderdeel uit van het Restaurant Management team die gezamenlijk verantwoordelijk is voor de totale omzet van het Restaurant. Bij afwezigheid van de Restaurant Manager vervang je deze.
Functie eisen
• Minimaal een afgeronde MBO opleiding en HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 1 jaar management ervaring binnen een grotere volume (horeca) omgeving;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Planmatig sterk met Helicopterview;
• Peoplemanagement skills, in staat om medewerkers te enthousiasmeren;
• Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit;
• Ervaring met werken binnen een multiculturele omgeving;
• Natuurlijk overwicht.

Verder ben je gastgericht, initiatiefrijk en heb je organisatievermogen. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en bent stressbestendig.
Arbeidsvoorwaarden
Een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Samen met je team stuur je op resultaat en gasttevredenheid. Als beloning voor je inzet profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bonusregeling. Wil je je verder ontwikkelen? Persoonlijke coaching, trainingen en opleidingen behoren tot de mogelijkheden om je carrière verder uit te bouwen.

Wil jij werken bij een topspeler in de Quick-service branche? Een bedrijf met een duidelijke visie waarbij aandacht voor de medewerkers centraal staat. Een bedrijf, waarin we samen de handen uit de mouwen steken en enthousiast werken aan resultaat?
Solliciteer dan meteen en stuur je reactie naar [email protected]

Jouw sollicitatie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen. De uiterste reactietermijn is 2 januari 2012.

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren