logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Citrix Engineer Specialist
Regio
Zuid Holland
Plaats
Gorinchem
Vacature categorie
ICT
Datum van plaatsing
07/02/2012
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
CAB holland b.v.
Bedrijfsprofiel
Bij CAB holland staat de klant centraal. Al jaren verzorgen zij voor tal van bedrijven de complete ICT . Van eenmanszaken en middelgrote bedrijven tot complete organisaties. Geen klant is ze te groot of te klein. Verkoop, verhuur, diensten en onderhoud vormen de werkgebieden.
Naast het leveren van hard- en software en opties, verzorgt CAB holland voor diverse klanten de integratie, upgrade en beheer van software van Microsoft, Cisco, Citrix en VMware.
Met hart voor ICT, gedrevenheid en vakmanschap zetten ze klanten elke dag op de eerste plek.
CAB holland is rond 1980 opgericht en er werken in totaal 30 mensen vanuit een prachtig ingericht nieuwbouw kantoor langs de A15. CAB holland kan grote en toonaangevende bedrijven tot haar klantenkring rekenen.

Professionaliteit, openheid, enthousiasme en gelijkwaardigheid voeren de boventoon binnen de organisatie.
Functieomschrijving
Binnen CAB holland wordt gewerkt met Microsoft, Cisco, Citrix, Linux en VMware. Door de constante groei van de werkzaamheden zoeken wij Engineers op eventueel verschillende gebieden.

Bij CAB holland werkt men met een winnaarsmentaliteit. Dit werk doe je met overgave en dagelijks haal jij het onderste uit de kan voor jouw klanten. Als Engineer/ Specialist voer je zelfstandig, maar ook in teamverband installatiewerkzaamheden en/of projecten uit.
In deze functie houd jij je met de volgende zaken bezig:
• Uitvoeren van installatie- en onderhoudswerkzaamheden.
• Bouwen van testopstellingen.
• Implementeren van oplossingen.
• Probleemanalyse.
• Beoordelen van projecten op technische haalbaarheid.
• Het onderhouden van administratieve taken zoals bezoekrapporten en urenstaten.
Daarnaast heeft de Engineer een adviserende rol naar de afdeling Verkoop. De werkzaamheden worden uitgevoerd zowel op locatie bij onze klanten als van uit het kantoor van CAB holland.
Functie eisen
• Niveau: MBO of HBO
• Ervaring met (één van de) genoemde merknamen
• Een pré is als je gecertificeerd bent voor een van de merken, bijvoorbeeld MCITP
• Een rijbewijs
• Je kunt zelfstandig werken
Arbeidsvoorwaarden
CAB holland kent een prettige, informele en open werksfeer. Het is een bedrijf met korte lijnen, maar met grote klanten. Uiteraard biedt CAB holland ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, GSM en laptop.
Mooie bijkomstigheid: binnen CAB holland bestaat de mogelijkheid om je met regelmaat te laten bijscholen, zodat jouw kennis op het hoogste niveau blijft! Daarnaast biedt CAB holland jou voldoende doorgroeimogelijkheden.

Als je denkt dat jij in het team past en je herkent in bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV graag tegemoet.
CAB holland heeft er bewust voor gekozen om de sollicitatieprocedure uit te besteden aan RECCEN Recruitment Center. Verstuur je reactie voor 7 april 2012 naar [email protected]

Zelf geen interesse? Deel deze vacature dan met jouw netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren