logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Managed Services 2e en 3e Lijns Medewerker
Regio
Zuid Holland
Plaats
Gorinchem
Vacature categorie
ICT
Datum van plaatsing
07/02/2012
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
CAB holland b.v.
Bedrijfsprofiel
Bij CAB holland staat de klant centraal. Al jaren verzorgen zij voor tal van bedrijven de complete ICT . Van eenmanszaken en middelgrote bedrijven tot complete organisaties. Geen klant is ze te groot of te klein. Verkoop, verhuur, diensten en onderhoud vormen de werkgebieden.
Naast het leveren van hard- en software en opties, verzorgt CAB holland voor diverse klanten de integratie, upgrade en beheer van software van Microsoft, Cisco, Citrix en VMware.
Met hart voor ICT, gedrevenheid en vakmanschap zetten ze klanten elke dag op de eerste plek.
CAB holland is rond 1980 opgericht en er werken in totaal 30 mensen vanuit een prachtig ingericht nieuwbouw kantoor langs de A15. CAB holland kan grote en toonaangevende bedrijven tot haar klantenkring rekenen.

Professionaliteit, openheid, enthousiasme en gelijkwaardigheid voeren de boventoon binnen de organisatie.
Functieomschrijving
Als managed services medewerker ben je vaak het aanspreekpunt voor de klant dan wel eindgebruiker. Klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid zijn voor jou dan ook vanzelfsprekende kenmerken. Als managed services medewerker kom je in contact met verschillende klanten en krijg je te maken met (complexe) vraagstukken. Denk hierbij aan dat je gebeld wordt door een klant die een (ernstige) storing heeft. Jij bent dan verantwoordelijk voor deze storing en waar nodig schakel je hulp van collega’s in. Als medewerker ben jij altijd verantwoordelijk voor een correcte afhandeling!
Tevens moet je stress bestendig zijn om de druk van de te halen contract tijden te kunnen waarborgen.

Dagelijks houd jij je bezig met de volgende werkzaamheden:
• 2e lijns: Het aannemen van de telefoon, fungeren als aanspreekpunt voor klanten, registreren calls, geven terugkoppeling aan de klant (registratienummer incident en status van melding), evt. doorsturen naar 3e lijns helpdesk na korte eigen oplostijd.
Je begeleidt het oplossingsproces.
• Backup: Voor de gehoste klanten dient dagelijks te worden gecheckt en eventuele incidenten moeten worden vastgeld. Dit behoort tot het taken pakket van de managed-services dienst.
• Monitoring: De dagelijkse alerts van het monitoring scherm dienen te worden bekeken en voor zover te worden opgelost zo niet door zetten naar 3e lijns.
• Dagelijkse status overzicht e-mailen naar leiding gevende met uitgevoerde taken.
• Openstaande Services orders doornemen en status bijwerken en de klant op de hoogte houden.
Functie eisen
Als managed services medewerker is teamwork jou op het lijf geschreven. Met mensen werken is wat jij wilt. Dan kun je immers je communicatieve vaardigheden als medewerker optimaal tot hun recht laten komen. Volgens jou bestaan problemen helemaal niet; het zijn namelijk stuk voor stuk uitdagingen die jij met je stressbestendigheid en je kennis van hard- en software voor kantoorautomatiseringomgevingen te lijf gaat. Diverse Microsoft Windows platformen en Microsoft Officepakketten alsook netwerken in het algemeen zijn voor jou, de medewerker, gesneden koek.
Arbeidsvoorwaarden
CAB holland kent een prettige, informele en open werksfeer. Het is een bedrijf met korte lijnen, maar met grote klanten. Uiteraard biedt CAB holland ook goede arbeidsvoorwaarden.
Mooie bijkomstigheid: binnen CAB holland bestaat de mogelijkheid om je met regelmaat te laten bijscholen, zodat jouw kennis op het hoogste niveau blijft! Daarnaast biedt CAB holland jou voldoende doorgroeimogelijkheden.

Als je denkt dat jij in het team past en je herkent in bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV graag tegemoet.

CAB holland heeft er bewust voor gekozen om de sollicitatieprocedure uit te besteden aan RECCEN Recruitment Center. Verstuur je reactie voor 23 maart 2012 naar [email protected]

Zelf geen interesse? Deel deze vacature dan met jouw netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren