logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Medior Servicedesk Engineer
Regio
Noord-Brabant
Plaats
Klundert
Vacature categorie
ICT
Datum van plaatsing
19/12/2011
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
Voice IT
Bedrijfsprofiel
Werken bij Voice IT betekent deel uitmaken van een jonge, dynamische en groeiende organisatie.
De naam zegt het al: Voice IT - Spraak en Data; Telecom en Automatisering daar zijn we goed in. Voice IT is een jonge organisatie met veel kennis en ervaring van beide gebieden. Expertise is daarbij het sleutelwoord. Dit woord houdt kennis, ervaring, professionaliteit en daadkracht in. Onze medewerkers staan klaar voor onze klanten. De tevredenheid van de klanten bepaalt immers ons succes. Dat onze klanten tevreden zijn komt vooral door onze klantgerichtheid en dat we afspraken nakomen. En heeft een klant een probleem met zijn IT of met zijn Telefonie omgeving, dan is dat ons probleem. Dat gaan we niet uit de weg, maar lossen we op.
Functieomschrijving
In de functie van Medior Servicedesk Engineer ben jij het visitekaartje van de organisatie voor de klanten van Voice IT. Je neemt meldingen van incidenten, wijzigingen en informatieverzoeken van klanten aan en registreert deze. Je analyseert incidenten en lost deze naar eigen vermogen op met behulp van monitoring- en remote tool sets. Je biedt ondersteuning aan werkplekken, servers, switches, routers of firewalls.

Taken:
• Het telefonisch of via remote tools inventariseren, registreren en troubleshooten van technische problemen bij klanten;
• Het uitvoeren van standaard changes;
• Het adviseren omtrent en eventueel remote doorvoeren van oplossingen;
• Het uitvoeren van preventieve health checks op gecontracteerde systemen;
• Het op locatie verhelpen van problemen bij escalaties;
• Het onderhouden van contacten met partners over technische problemen / tekortkomingen.

Wat deze functie zo leukt maakt is de afwisseling in contacten en de vrijheid om zelf een invulling aan je werkzaamheden te geven en op jouw manier succesvol te zijn.
Functie eisen
• Je hebt een MBO/MBO+ opleiding Informatica (of soortgelijke) afgerond of beschikt over een gelijkwaardig kennisniveau. Je hebt minimaal 2 jaar ICT ervaring;
• MCSA MCSE MCTS MCITP;
• Ervaring met VMware, Cisco, Symantec, Barracuda, Trend Micro en Topdesk gewenst;
• Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
• Je hebt een goed improviserend vermogen;
• Je bent een teamplayer die uitdagingen niet uit de weg gaat;
• in het bezit van rijbewijs B.

Aangezien je in omgevingen komt die zowel qua organisatie als qua infrastructuur sterk van elkaar kunnen verschillen is een van je sterke kanten dat je je snel in een nieuwe omgeving kunt inwerken en dat je je weet aan te passen aan verschillende organisatie- en managementstijlen.
Arbeidsvoorwaarden
Voice IT kent een prettige, informele en open werksfeer. Het is een bedrijf met korte lijnen, maar met grote klanten.
Wij dagen je uit om in deze prettige werksfeer jouw talenten verder te ontwikkelen. Naast een passend salaris bieden wij een persoonlijk begeleiding- en certificeringtraject aan. De functie is full time.

Kortom; ben jij die enthousiaste, klantgerichte en daadkrachtige persoon die mee wil bouwen aan het succes van Voice IT? Verstuur je c.v. voor 19 februari 2012 naar [email protected] .
Reacties worden direct in behandeling genomen.

Zelf geen interesse? Deel deze vacature dan met jouw netwerk!
glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren