Baanbrekend in Recruitment!

Functie Senior ICT Project Manager
Regio
Utrecht
Plaats
Utrecht
Vacature categorie
ICT
Datum van plaatsing
14/06/2010
Contactpersoon
Sakina el Kasimi
Bedrijf
ITHEC ICT
Bedrijfsprofiel
ITHEC is een slagvaardig ICT bedrijf dat ondersteuning biedt in zeer grote maar ook kleinere automatiseringsomgevingen. Onze medewerkers zijn daardoor breed georiënteerd, zeer betrokken en zijn gewend om het voortouw te nemen met een verfrissende en gedegen aanpak.

Binnen ITHEC wordt gewerkt in rollen en niet zozeer in functies. Een ieder kan meerdere rollen vervullen. Zo kan je in de rol van technische projectmanager of supportmedewerker opereren en eventueel bijdragen aan een klinkende offerte opstellen die precies de behoefte van de klant raakt. Rollen die niet bij elkaar passen? Inefficiënt? In tegendeel. Deze manier van werken komt de persoonlijke ontwikkeling zeer ten goede en maakt bekendheid met alle facetten van een ICT oplossing.

Van je collegae en leidinggevende kan je hetzelfde terug verwachten. Wij zijn geïnteresseerd in elkaars projecten, probleemstellingen en helpen elkaar. Noviteiten, nieuwe technieken of te prefereren werkwijzen worden in workshops aan elkaar overgedragen. In een team waar je elkaar opvangt is transparantie en een enigszins uniforme werkwijze immers van belang. Voor ITHEC en zeker voor haar klanten.
RecCen zoekt voor ITHEC ICT een Senior Project Manager.
Functieomschrijving
Senior ICT Project Manager in een doorgroei rol waarin je zelf de gewenste accenten kiest. De werkzaamheden zijn afhankelijk van je ervaringsniveau, ambities, wensen en waar je graag het accent op wil leggen. Enigszins in volgorde van je loopbaan, en in indien gewenst ook roulerend, zou het volgende je moeten aan spreken: Technische Projectleider, Projectleider, Projectmanager, Programma manager. In overleg vervul je deze rollen eventueel aanvullend in ons MKB segment (kleinere projecten, bredere rol, tussen de grotere projecten) maar vooral in onze detacheringstak (grotere projecten). Beide takken van sport kennen hun specifieke aandachtspunten, bieden over en weer meerwaarde en zijn leerzaam.
Functie eisen
Relevante afgeronde HBO opleiding. 5-10 jaar ervaring. Ruime en actuele certificering op het gebied projectmanagement, waaronder PRINCE2 Foundation en Practicioner en IPMA-D/C, eventueel aangevuld met verdere relevante training en certificering. Met het accent op technische projectleiding wordt ruime eventueel actuele certificering verwacht op een selectie van de technische domeinen Microsoft, VMware, Citrix, eventueel Cisco. Dit aangevuld met de nodige ervaring en eventueel verdere certificering op de verschillende aanvullende technieken. Natuurlijk heb je de bereidheid om verdere certificaten te behalen, dan wel up-to-date te houden.

Competenties

Naast een goed analytisch vermogen, verregaande technische expertise en ruime ervaring heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Van nature kom je afspraken na en relativeer je problemen. Van belang is het vermogen tot overview, terwijl je tegelijkertijd oog hebt voor detail. Schriftelijk rapporteren en het accuraat vastleggen van gegevens zie je als zinvol deel van het werk en niet als noodzakelijk kwaad. Verder moeten je teamgenoten altijd bij je terecht kunnen, ook tijdens drukte. Tot slot wordt een dosis gepaste humor en flair op prijs gesteld.
Arbeidsvoorwaarden
Hoge eisen? Wellicht, je krijgt er echter ook veel voor terug. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en met de nodige vrijheid in te kleden. Naast een al uitstekende vaste beloning is sprake van een bonus die gekoppeld is aan het team resultaat. Studie, certificering en persoonlijke ontwikkeling zijn onmiskenbaar deel van de job. Werken vanuit thuis? Parttime werken? Afwijkende werktijden? Wel of niet een auto van de zaak? Alles is bespreekbaar. In het belang van ITHEC en je persoonlijke ontwikkeling is doelstelling dat de extra kwaliteit en bijdrage die jij aan het bedrijf kan bieden onder de juiste werksfeer en arbeidsvoorwaarden volledig tot uiting komt.

Sollicitaties kunnen worden verstuurd tot 14 juli 2010 naar [email protected]
glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken
Onze Labels
MAATWERK
 • geschikt voor werving op maat
 • aangepaste campagne
 • vanaf € 549,-
Label S
 • geschikt voor goed vindbare kandidaten
 • 30 dagen campagne
 • vast tarief: € 949,-

Label M
 • geschikt voor voldoende vindbare kandidaten
 • 30 dagen campagne
 • vast tarief: € 1149,-

Label L
 • geschikt voor redelijk vindbare kandidaten
 • 60 dagen campagne
 • vast tarief: € 1749,-

Label XL
 • geschikt voor beperkt vindbare kandidaten
 • 60 dagen campagne
 • vast tarief: € 1949,-

Zoekwoorden

Reageren