logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Servicedesk Medewerker
Regio
Zuid Holland
Plaats
Gorinchem
Vacature categorie
ICT
Datum van plaatsing
22/02/2012
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
Dakfacilities
Bedrijfsprofiel
Dakfacilities is de dienstverlenende organisatie van enkele vooraanstaande bedrijven uit de dakenbranche op het gebied van ICT, financiën, personeelszaken, kwaliteit & techniek, productontwikkeling en marketing. Deze bedrijven genereren gezamenlijk een omzet van in totaal ongeveer € 75 mln. Alle bedrijven kenmerken zich door hun eigen expertise, maar zijn verbonden door de kernwaarden: toonaangevend, enthousiast, open en betrokken. De ongeveer 450 medewerkers voelen zich nauw verbonden met onze informele organisatie, hebben plezier in hun werk en streven naar resultaat. Daar krijgen ze ook wat voor terug. Van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tot werkgerelateerde opleidingen en carrièremogelijkheden.
Functieomschrijving
De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de automatisering van diverse dakbedekkingsbedrijven en aanverwante vennootschappen. Als servicedeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor deze bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor het werkplekbeheer (ongeveer 200 werkplekken) dat deels op afstand en deels op diverse locaties is. Daarnaast zorg je voor de juiste registratie in het helpdesk-systeem en stel je instructies en handleidingen op. Als servicedeskmedewerker werk je nauw samen met het team, maar voer je juist ook weer zeer zelfstandig je werkzaamheden uit. Het team bestaat uit een ICT-manager, ICT-specialist en servicedeskmedewerker(s) en systeembeheerder.
Functie eisen
De persoon die wij zoeken heeft een mbo+/hbo diploma (bij voorkeur informatica) en is bezit van een rijbewijs B. Werkervaring is geen vereiste; een enthousiaste, klantgerichte en gedreven werkhouding des te meer. Graag zien we in jou de volgende eigenschappen terug:
- uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
- servicegericht;
- creatief;
- flexibel;
- samenwerken staat voorop;
- probleemoplossend.
Arbeidsvoorwaarden
Dakfacilities biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Werken bij Dakfacilities betekent werken in een prettige omgeving bij een solide organisatie waar ontwikkeling en groeimogelijkheden gestimuleerd worden.

Is dit profiel jou op het lijf geschreven en ben je nieuwsgierig geworden naar deze organisatie? Verstuur voor 22 april jouw c.v. naar [email protected]

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren