logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Software Developer
Regio
Zuid Holland
Plaats
Ridderkerk
Vacature categorie
ICT
Datum van plaatsing
08/12/2011
Contactpersoon
Sakina el Kasimi
Bedrijf
PKM Solutions B.V.
Bedrijfsprofiel
PKM Solutions brengt de software Relatics op de markt; een revolutionair product waarmee gebruikers alle informatie rondom hun processen flexibel kunnen beheren. De software is eenvoudig en zeer doeltreffend. Relatics combineert het gemak van spreadsheets, de kwaliteit van een database en de flexibiliteit van een maatwerkoplossing. Om Relatics in te zetten zijn geen zware ontwikkel- of migratietrajecten nodig.

Bij PKM Solutions zijn we altijd op zoek naar talent. Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van onze revolutionaire software Relatics? Ben jij die expert met bijzondere kennis en ervaring? Of ben je de starter met een grenzeloze ambitie en durf je te dromen? Heb je humor en hou je van technologische over-the-edge innovaties? Kom het hechte team van PKM Solutions versterken!
Functieomschrijving
Als software developer werk je in een team met ervaren collega’s aan de voortdurende ontwikkeling van onze zeer innovatieve software Relatics (Deloitte Fast 50 in 2009 en 2010, FD Gazelle Award in 2010 en 2011). Wij stellen ambitieuze doelen zodat je dagelijks nieuwe uitdagingen vindt in je werk.
Functie eisen
• Je hebt passie voor wat je doet;
• Je hebt één hoofddoel: nog beter worden;
• Je hebt een voorliefde voor het ontwikkelen van mooie en kwalitatief hoogwaardige programma’s;
• Welke programmeertaal doet er voor jou niet zo toe. Wij bieden o.a. C#, Javascript, MVC, VB.Net, ASP, SQL, AJAX;
• Je denkt na over gebruiksvriendelijkheid en interactie;
• Je bent niet contactschuw, integendeel, je praat graag.
Arbeidsvoorwaarden
Wij kennen een gezellige en open werksfeer, wij zijn gedreven en gepassioneerd. Wij hechten zeer veel waarde aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. De carrière- en ontplooiingsmogelijkheden zijn bij ons dan ook groot en worden sterk gestimuleerd. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder een auto van de zaak, een pensioenregeling en een riante bonusregeling. Want wie goed werkt, moet goed worden beloond.

Interesse? Verstuur je reactie zo snel mogelijk naar [email protected]
De procedure loopt tot 8 februari 2012.
Jouw reactie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Zelf geen interesse? Deel deze vacature dan met jouw netwerk!
glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren