logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Software Ontwikkelaar
Regio
Utrecht
Plaats
Breukelen
Vacature categorie
ICT
Datum van plaatsing
20/02/2012
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
BSL Computer Consultancy BV
Bedrijfsprofiel
Bright Side of Life (BSL) is opgericht in 1992 en is een dynamisch en innovatief softwarehuis te Breukelen. Zij ontwerpen en ontwikkelen geavanceerde Web 2.0, OS X en Windows toepassingen, vaak met behulp van Oracle, Sybase en MySQL databases, alsook intelligente zoek- en classificatietechnologie van Autonomy en Exalead. Daarnaast ontwikkelen ze ook voor mobiele platformen zoals de iPhone/iPad en Android.

BSL is een relaxed bedrijf, met enorm veel kennis in huis, maar zeker ook een hele bijzondere sfeer onder de medewerkers. De medewerkers van BSL zijn werkelijk van alle markten thuis. Van ontwerp en webdesign tot en met de ontwikkeling en lange termijn ondersteuning; alles doen ze intern. Ze hebben een klein team, maar op hun terrein zijn het wel allemaal vakmensen. Mensen die met hart en gedegen vakkennis elke opdracht tot in de perfectie uitvoeren. Het is een Nederlands bedrijf met een Britse manager. Binnen BSL spreken ze Nederlands en Engels en soms Brutch, een combinatie van British en Dutch.

BSL is op zoek naar zowel een Junior – als een Medior Software Ontwikkelaar om het team te versterken.
Functieomschrijving
Als Software Ontwikkelaar / Developer werk je in kleine en informele teams om innovatieve internetapplicaties te ontwikkelen. Binnen BSL kun je je breed ontwikkelen door bijvoorbeeld samen met de klanten de softwarespecificaties vast te stellen, gebruikers te begeleiden tijdens testfases of lange termijn support aan de klanten te geven.

BSL werkt o.a. met multimedia databanken, bibliotheeksystemen, geavanceerde Web 2.0 internetapplicaties en aan kennismanagement met gebruik van Autonomy en Exalead technologie. BSL biedt jou dus op technisch gebied alle mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Functie eisen
- Je hebt een afgeronde opleiding aan de HTS, HIO of gelijkwaardig.
- Je hebt minimaal 1 (Junior) of 3 (Medior) jaar ervaring in een soortgelijke functie.
- Je hebt ervaring met Java (J2EE), JSP, Servlet ontwikkeling en kennis van de front-end (HTML, CSS en Javascript).
- Ervaring met databases (Oracle, SQL Server, MySQL of Sybase)
- Ervaring met andere programmeertalen (bijv. C#/C++, PHP) is een pre
- Je bent gewend om resultaatgericht te werken.
- Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
- Je kunt goed samenwerken in kleine teams, maar je bent ook in staat een klus alleen te klaren.

Voor deze functie is een parttime dienstverband mogelijk (minimaal 32 uur).
Arbeidsvoorwaarden
BSL biedt jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar bovenal een uitdagende baan!
Werken bij BSL betekent flexibele werktijden, een uitstekende bereikbaarheid en uitdagende projecten voor grote namen in het bedrijfsleven, dit maakt IT 'fun' voor jou en de klanten.
Daarnaast krijg je de ruimte en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Het motto is: ‘samen groeien we naar de top!’ Elkaar versterken door teamgeest, enthousiasme, kennis en gedrevenheid.

Als je denkt dat jij in het team past en je herkent in bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV graag tegemoet. BSL heeft er voor gekozen om de sollicitatieprocedure uit te besteden aan RECCEN Recruitment Center. Verstuur je reactie zo snel mogelijk naar [email protected]
De procedure loopt tot 20 april 2012.

Jouw sollicitatie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren