logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Systeembeheerder
Regio
Zuid Holland
Plaats
Gorinchem
Vacature categorie
ICT
Datum van plaatsing
27/12/2011
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
Dakfacilities
Bedrijfsprofiel
Dakfacilities is de dienstverlenende organisatie van enkele vooraanstaande bedrijven uit de dakenbranche op het gebied van ICT, financiën, personeelszaken, kwaliteit & techniek, productontwikkeling en marketing. Deze bedrijven genereren gezamenlijk een omzet van in totaal ongeveer € 75 mln. Alle bedrijven kenmerken zich door hun eigen expertise, maar zijn verbonden door de kernwaarden: toonaangevend, enthousiast, open en betrokken. De ongeveer 450 medewerkers voelen zich nauw verbonden met onze informele organisatie, hebben plezier in hun werk en streven naar resultaat. Daar krijgen ze ook wat voor terug. Van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tot werkgerelateerde opleidingen en carrièremogelijkheden.
Functieomschrijving
Voor de afdeling ICT op ons hoofdkantoor in Gorinchem zijn wij op zoek naar een fulltime SYSTEEMBEHEERDER.

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de automatisering van diverse dakbedekkingsbedrijven en aanverwante vennootschappen. Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het werkplekbeheer (ongeveer 200 werkplekken) dat deels remote en deels op diverse locaties is. Je bewaakt de back-up, documenteert de werking van het systeem, beantwoordt technische vragen en behandelt tweede- en derdelijns meldingen. Daarnaast onderhoud je contact met onze ICT-dienstverleners en professionaliseer je de ICT-omgeving waar mogelijk. Als systeembeheerder werk je nauw samen met het team, maar voer je juist ook weer zeer zelfstandig je werkzaamheden uit. Het team bestaat uit een ICT-manager, ICT-specialist en servicedeskmedewerker(s).
Functie eisen
De persoon die wij zoeken heeft een HBO-diploma, heeft minimaal 3 jaar werkervaring en is in het bezit van rijbewijs B. Graag zien we in jou de volgende eigenschappen terug:
- uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
- servicegericht;
- creatief;
- flexibel;
- leergierig;
- samenwerken staat voorop;
- probleemoplossend.
Arbeidsvoorwaarden
Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een dynamische en prettige werkomgeving in een leuk en ervaren team. Naast ontwikkelingsmogelijkheden bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Verstuur jouw sollicitatie naar [email protected]
De sluitingsdatum van deze advertentiecampagne is 27 februari 2012. Jouw sollicitatie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren