Baanbrekend in Recruitment!

Functie dotNET Programmeur
Regio
Gelderland
Plaats
Nijmegen
Vacature categorie
ICT
Datum van plaatsing
10/12/2010
Contactpersoon
Marco Prins
Bedrijf
HezelBizz
Bedrijfsprofiel
De opdrachtgever van RECCEN is HezelBizz en is gevestigd in Nijmegen. HezelBizz biedt een krachtige combinatie van subsidietechnische kennis, jarenlange praktijkervaring en ICT-expertise. HezelBizz weet precies wat er in het subsidielandschap en bij hun klanten speelt. Met die kennis en uw vraag als uitgangspunt, ontwikkelen ze innovatieve ICT-oplossingen voor subsidievraagstukken. Met de producten van HezelBizz maken bedrijven optimaal gebruik van de beschikbare subsidieregelingen.
Functieomschrijving
Als programmeur werk je zelfstandig of in teamverband aan de ontwikkeling van één of meer softwaretoepassingen. Binnen het ontwikkelteam worden technologische ontwikkelingen, branche ontwikkelingen en verzoeken van de klanten vertaald in vernieuwende software producten. Onze software producten worden ontwikkeld in .NET Microsoft ontwikkeltools waarbij gebruik wordt gemaakt van MS-SQL server als database backend.
Functie eisen
Als (Senior) .NET Programmeur beschik je over een afgeronde relevante HBO/WO ICT opleiding aangevuld met enkele jaren werkervaring. Je beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in C#, ASP.NET, HTML en MS SQL Server, het liefst in combinatie met certificaten. Verder is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en daadkrachtig optreedt als er een probleem binnen de applicaties ontstaat. Je bent leergierig en in staat een projecten te managen. Het aansturen van junior ontwikkelaars behoort mede tot je taak.
Hezelbizz hecht veel waarde aan duurzaamheid en vindt het belangrijk dat je woonachtig bent binnen een straal van maximaal 30 km rondom Nijmegen.
Arbeidsvoorwaarden
Hezelbizz biedt een uitdagende baan bij een dynamische en uitdagende organisatie waar een informele en prettige werksfeer heerst. Verder wordt er een interessant salaris geboden, fiets van de zaak, pensioenopbouw, winstdeling en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Sollicitaties kunnen tot 9 februari 2011 worden verstuurd naar [email protected]

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren