logo

Baanbrekend in Recruitment!

Spelregels voor effectief solliciteren

Vind je een vacature interessant en pas je in het plaatje? Dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Open sollicitaties zijn ook van harte welkom. CV´s worden altijd opgeslagen in onze geautomatiseerde CV database en als we niet direct een vacature hebben van één van onze klanten en later is dit wel het geval, kan één van onze recruiters contact met je opnemen. Hieronder vind je algemene informatie over onze werkwijze en de procedure. Voor uitgebreide informatie ga naar de kandidaten pagina en ga naar openstaande vacatures voor ons actuele aanbod.

 

Goed om te weten voor snelle afhandeling

Wij werven direct namens onze opdrachtgever, daarom bij RecCen geen anonieme vacatures. Snelle afhandeling van je sollicitatie? Solliciteer dan direct bij ons en niet bij onze opdrachtgever. Jouw eventuele toekomstige werkgever kiest ervoor om onze Recruitment Centrale in te zetten voor een snelle en goede afwikkeling van jouw sollicitatie. Eén belangrijke reden is dat zij geen tijd hebben voor een snelle en goede afhandeling. Doordat wij specialist zijn in het vak werving en voorselectie en het ons werk is, zijn wij wel in staat om de afhandeling op een goede manier uit te voeren. In de praktijk komt het dan ook voor dat kandidaten die toch direct solliciteren bij onze opdrachtgever (te) laat of helemaal niet worden meegenomen in de procedure.

 

Solliciteren?

Je kunt direct solliciteren door een email te sturen naar [email protected], of je klikt op de 'reageerbutton' en volgt de aanwijzingen. Graag je persoonlijke CV bijvoegen of uploaden. Een (korte) motivatie wordt gewaardeerd en zorgt voor een snellere afhandeling van jouw sollicitatie.

 
De procedure 

Wij reageren binnen 3 werkdagen doormiddel van een standaard maar vooral duidelijke en uitgebreide email. Je hoeft niet langs te komen! Het interview, van ongeveer een kwartier, gaat via de telefoon. Je ontvangt dan ook extra relevante informatie over de vacature.

 
Je wordt voorgesteld  

Na een positief gesprek wordt jouw CV, met onzemotivatie, direct voorgelegd bij jouw potentiële werkgever. De potentiële werkgever is verantwoordelijk voor de eindselectie en bepaalt of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Snel, direct en daarmee effectief. Succes!


 

 

 

 

 

glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken