logo

Baanbrekend in Recruitment!

Voordelen RecCen voor kandidaten

1. Snelle afhandeling sollicitatieproces; wij streven er naar jouw CV, mits passend, binnen 3 dagen bij onze opdrachtgever te introduceren. Inschrijven is niet nodig. De voorselectie wordt door ons uitgevoerd middels een telefonisch interview. Je hoeft niet langs te komen! Dat scheelt je veel tijd.

2. Advertentie op bedrijfsnaam; Bij ons, RecCen,  geen anonieme vacatures. Wij werven namens en voor onze oprachtgever dus als verlengstuk van een bedrijf. Hierdoor weet je direct bij welke organisatie je solliciteert.  In geval dat we jouw CV hebben gevonden in een online CV-database melden we ook direct bij welk bedrijf de vacature is. Daarnaast plaatsen wij op onze website de vacatures inclusief het logo met link naar de website van onze opdrachtgever.

3. Jouw CV in de spotlight; Doordat wij onze opdrachtgever ondersteunen in de voorselectie, kunnen wij jouw CV direct onder de aandacht brengen bij de juiste persoon. Dit kan de directeur, afdelingsmanager of hr medewerker c.q. manager zijn. Dit werkt sneller en beter dan dat je direct reageert bij onze opdrachtgever. 

glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken