logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Aankomend Planner
Regio
Zuid Holland
Plaats
Dordrecht
Vacature categorie
Logistiek
Datum van plaatsing
08/02/2012
Contactpersoon
Sakina el Kasimi
Bedrijf
ZHD
Bedrijfsprofiel
Zeehavenbedrijf Dordrecht (ZHD Stevedoring) is een zelfstandig, particulier stuwadoorsbedrijf en bestaat als familiebedrijf al meer dan 40 jaar. ZHD heeft eigen terminals in Dordrecht en Moerdijk; daarnaast is het met zelfvarende drijfkranen ook in Rotterdam actief. ZHD is specialist in bulkverwerking, stukgoed, staalproducten & coils, opslag en terreingerelateerde projecten. Inmiddels behoort ook de overslag van containers tot de kernactiviteiten van ZHD. Met behulp van een modern (mobiel) kranenpark kunnen de stuwadoorsdiensten ook op de terminal van de klant worden verricht. ZHD heeft in de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt en beschikt over ambitieuze toekomstplannen.
Functieomschrijving
In deze functie draag je in teamverband zorg voor de logistieke planning, waaronder de efficiënte afwikkeling van de binnenkomende opdrachten. Dit in afstemming met de operationele dienst, afdeling commercie en administratie met betrekking tot ladingen welke worden aan- en afgevoerd door met name zeeschepen en binnenvaart. Je assisteert bij de dagplanning, expeditie, (schepen)administratie, voorbereiding facturatie en draagt bij aan effectieve communicatie naar opdrachtgevers, agenten en leveranciers alsmede tussen operationele ploegen en terminals. Je vertaalt processen naar werkprocessen op het snijvlak van techniek, veiligheid/milieu & kwaliteit, logistiek en operations. Hierbij ben je (mede)verantwoordelijk voor het pro-actief oplossen van logistieke vraagstukken, waardoor de klanttevredenheid wordt gewaarborgd.

De afdeling planning bestaat uit een basisteam (4 medewerkers) verdeeld over 2 terminals. Met name gedurende het inwerktraject zullen de werkzaamheden vanuit ZHD-Dordrecht (centrale planning) worden uitgevoerd, waarbij onderlinge uitwisselbaarheid tussen de terminals als vanzelfsprekend wordt beschouwd.
Functie eisen
• Een afgeronde HBO-opleiding;
• Affiniteit met logistieke processen in de havensector;
• Bekend met administratieve processen en automatisering;
• Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
• Gewend om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
• Goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden;
• Servicegerichte teamspeler met flexibele instelling, geen 9-tot-5 mentaliteit;
• Accuraat & slagvaardig;
• Stressbestendig;
• Resultaatgericht en probleemoplossend kunnen werken;
• In het bezit van een rijbewijs en beschikking over eigen vervoer.
Arbeidsvoorwaarden
ZHD biedt een prima salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast bieden zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen.

Interesse? Stuur je sollicitatie voor 8 april 2011 naar [email protected]
Jouw reactie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Zelf geen interesse? Deel deze vacature dan met jouw netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren