Baanbrekend in Recruitment!

RecCen: Zelf werven en toch uitbesteden 

RecCen combineert de voordelen van zelf werven en selecteren met het gemak en van het inschakelen van externe bureaus. Wat kan RecCen voor u betekenen?

- dienstverlening, de werving en voorselectie wordt voor u uitgevoerd
- controle over de werving, u weet op welke vacaturebanken uw vacature wordt geplaatst
- uw bedrijfsnaam wordt in advertenties genoemd, voor uw bedrijf een belangrijke manier om 
  zich te laten zien, terwijl kandidaten direct weten waar en bij welk bedrijf de vacature is

 

 

 

Specialist in Recruitment

RecCen is specialist in recruitment oftewel werving en selectie. De mensen van RecCen zijn ervaringsdeskundigen in het optimaal gebruiken van online media zoals vacaturebanken, doelgroep vacaturebanken, sociale netwerken en niche websites. Daarnaast zijn onze recruitment specialisten in staat om uitermate een goede 1e selectie toe te passen zodat u alleen passende kandidaten op uw bureau krijgt.

Kennis van Recruitment

Daarnaast hecht RecCen grote waarde aan het bijhouden door (zelf)studie en bovenal van het creeëren van de nieuwe mogelijkheden die online media bieden als wervingskanaal. Hierdoor loopt u als opdrachtgever samen met RecCen voorop in het optimaal benutten van het beste middel om kandidaten te werven: online media. 


 ´´Nog geen 25% van MKB bedrijven maakt structureel gebruik van online media zoals vacaturebanken, niche websites en sociale netwerken´´ 

Als u kiest voor RecCen kiest u voor online werven op tientallen vacaturebanken en niche websites en krijgt u alleen passende kandidaten geïntroduceerd. Daarnaast zoeken onze recruitment specialisten in online CV databases met meer dan 500.000 werkzoekenden. Voor een uitgebreide uitleg over onze unieke werkwijze ga naar Werkwijze RecCen. RecCen biedt betaalbare succesvolle werving en selectie aan via Labels. Klik op één van onderstaande Labels en ontdek uw voordelen van RecCen en een Label.  

 glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken