logo

Baanbrekend in Recruitment!


Case KleurrijkWonen


Opdrachtgever:               KleurrijkWonen
Vacature:                        Hoofd Financiële Administratie
Functie-eisen:                 HBO BE of SPD met 5 - 10 jaar werkervaring


KleurrijkWonen zoekt een Hoofd Financële Administratie in het bezit van een afgeronde HBO opleiding BE of SPD. Daarnaast moet de kandidaat 5 tot 10 jaar ervaring hebben met onder andere het inrichten en verzorgen van financiële administraties en project administraties. Verder wordt er verwacht dat de kandidaat op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen de volkshuisvesting.

 

Advies van RecCen

KleurrijkWonen is op zoek naar een senior kandidaat met specifieke ervaring, dit betekent dat het aanbod van passende kandidaten gering is. Om deze kandidaat te kunnen bereiken adviseert RecCen het Label Maatwerk met een looptijd van 30 dagen. Het Label Maatwerk dat is samengesteld bestaat naast een aantal grote algemene vacaturebanken uit met name niche vacaturebanken in de financiële sector.Daarnaast zullen alle online CV-databases worden ingezet om passende kandidaten te werven.

 
De cijfers

De online campagne Label Maatwerk van 30 dagen voor de vacature van Hoofd Financiële Administratie leverde onderstaande resultaten op:
- Sollicitanten                                     8x
- Gevonden kandidaten                        7x
- Aantal voorgesteld                            4x
- Kandidaten op gesprek                      3x
- Kandidaat aangenomen                     Ja

 

Resultaat

KleurrijkWonen heeft met behulp van RecCen de vacature binnen 30 dagen ingevuld. In totaal zijn er 3 kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek waarvan er 1 is aangenomen.

 

 

 

 

glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken