Baanbrekend in Recruitment!


Geen filmpje... Wel 2 vacatures!

U heeft geklikt op een advertentie met het uiterlijk van een filmpje maar helaas....geen filmpje. Wel bieden wij u diverse openstaande vacatures van o.a. onze opdrachtgevers BusinessCompleet en Verweij Elektrotechniek! 

 

Voor BusinessCompleet is RecCen op zoek naar een Programmeur Webdeveloper (standplaats Abcoude). Business Compleet is het snelst groeiende MKB portal van Nederland. De website biedt bruikbare informatie en actueel nieuws voor ondernemers. Maandelijks heeft de site bijna 120.000 unieke bezoekers en bijna net zoveel abonnees. Lees meer over de vacature van Programmeur Webdeveloper.

 

Voor Verweij Elektrotechniek is RecCen op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek (standplaats Nieuwegein). Met ruim 50 jaar historie is Verweij Elektrotechniek een toonaangevend installatiebedrijf in de regio. Verweij staat voor hoogwaardige kwaliteit en duurzame innovatie. Het team is gespecialiseerd in energiebesparing en bijzondere renovatieprojecten. Lees meer over de vacature van Projectleider Elektrotechniek.

 

Benieuwd hoe RecCen voor u kandidaten werft?

RecCen Recruitment Center heeft een unieke en innovatieve werkwijze. Online kanalen (vacaturebanken, social media en nieuwsportals) worden optimaal ingezet en vormen in combinatie met het zoeken in CV Databases het meest rendabele resultaat aan kandidaten voor uw vacatures. RecCen bespaart u daarnaast tijd door de eerste selectie op zich te nemen en passende kandidaten telefonisch te interviewen. U betaalt slechts een eenmalig bedrag en geen wervingsfee of uitzendtarief. Lees meer over de werkwijze van RecCen.

 

Deze pagina is gekoppeld aan een pagina van o.a. de Telegraaf, Volkskrant en NRC om creatief online kandidaten te werven voor opdrachtgevers van RecCen Recruitment Center. De vacatures waarvoor we op dit moment bezig zijn met de werving en selectie procedure en creatief online kandidaten werven ziet u hierboven  Hieronder vindt u de link(s) naar de desbetreffende artikelen op internet:

 

Telegraaf.nl 

 

 

 

 

glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken