Baanbrekend in Recruitment!

Functie Management Assistente
Regio
Gelderland
Plaats
Berg en Dal
Vacature categorie
Retail
Datum van plaatsing
13/10/2010
Contactpersoon
Marco Prins
Bedrijf
Xsensible
Bedrijfsprofiel
Xsensible, onderdeel van Nimco Schoenbedrijven B.V., is gevestigd in Berg en Dal (nabij Nijmegen) en is ontwikkelaar , producent en verkoper van schoenen die voorzien zijn van de stretchtechnologie en is tevens patenthouder van deze technologie. Nimco is al meer dan een eeuw lang een toonaangevende Europese fabrikant van kwalitatief hoogwaardig schoeisel. Xsensible is ontstaan uit één van de vele innovaties uit het Nimcolab , waar er wordt gewerkt met de nieuwste materialen, schoenmodetrends en fabricagetechnieken. Xsensible levert The Stretchable Shoe aan honderden winkels zowel nationaal als internationaal.
Functieomschrijving
Per direcht is Xsensible op zoek naar een proactieve en creatieve Management Assistente. In deze uitdagende functie, met een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden wordt je als rechterhand van de Managing Director betrokken bij:
- Strategie en Beleid
- Marketing en Communicatie
- Productie, Inkoop en Ontwerp

Samenvatting functie Management Assistente:

Strategie en Beleid:
In de rol van Management Assistente rapporteer je aan de Managing Director.
Je stelt samen met de Managing Director het jaarplan op, op basis van de strategie en het commerciële beleid. Daarnaast bewaak en draag je zorg voor de uitvoering en realisatie van het marketing jaarplan. Verder verzamel en verschaf je informatie over concurrentie en marktontwikkelingen. Ook bewaak en draag je zorg voor product- en conceptontwikkeling inclusief het vertalen van wensen en behoefte van klanten in nieuwe concepten en productideën.

Marketing en Communciatie:
Je bent het aanspreekpunt voor het reclamebureau en je verzorgt de coördinatie van marketing- en promotieactiviteiten zoals controleren van reclamemateriaal en drukwerk. Verder beheer je het beurs- en standmateriaal, bewaak je de beurs-en promotieplanning, agenda´s en organiseer je nationale en internationale beurzen.

Productie, Inkoop en Ontwerp:
Je bewaakt in samenspraak met Product Coördinatie Manager de communicatie van de inkoopplanning richting producenten. In opdracht van en overleg met de Product Manager stel je bestellingen op en plaats je bestellingen bij leveranciers. Ook op het gebied van inkoop ben je mede verantwoordelijk voor het bewaken van de uitstraling van de organisatie.
Functie eisen
De Management Assistente die wij zoeken:
- Heeft HBO werk- & denkniveau door werkervaring
- Heeft minimaal 3 jaar werkervaring in de functie van Management Assistente
- Heeft bij voorkeur ervaring in de mode- of aanverwante branche
- Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook ruime kennis van de Duitse taal
- Is minimaal 36 uur per week beschikbaar
- Beschikt over een sterke persoonlijkheid, goede communicatieve vaardigheden, voortschrijdend inzicht en empatisch vermogen
Arbeidsvoorwaarden
Xsensible biedt een uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn. Xsensible is een ondernemening met veel potentie en bestaat op dit moment uit een team van 15 enthousiaste mensen. De salarisinidicatie is € 2.500 tot € 3.200 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Xsensible volgt de CAO Grootwinkelbedrijf in schoenen (VGS).

Sollicitaties kunnen tot 28 november 2010 worden verstuurd naar [email protected]
glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren