logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie 1e Bedrijfsautomonteur
Regio
Noord-Holland
Plaats
Alkmaar
Vacature categorie
Techniek
Datum van plaatsing
09/11/2011
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
SCANIA Beers B.V.
Bedrijfsprofiel
Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto's, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie ca. 2.500 medewerkers verdeeld over de fabriek in Zwolle en 50 verkoop- en servicevestigingen door heel Nederland. De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld.
De onderneming telt wereldwijd bijna 35.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. In 2010 bedroeg de totale gefactureerde omzet SEK 78 miljard en was de nettowinst SEK 9,1 miljard.

Werken bij de SCANIA-organisatie betekent werken met een topproduct, in een dynamische en sterk klantgerichte organisatie. De werksfeer binnen de platte organisatiestructuur is open, informeel, collegiaal en resultaatgericht.

Ongeacht positie of rang, onze medewerkers delen onze drie kernwaarden: klant voorop, respect voor het individu en kwaliteit. We geloven ook sterk in persoonlijke ontwikkeling. Daarom zul je dagelijks nieuwe uitdagingen en mogelijkheden ervaren.
Functieomschrijving
Wij zoeken jou, als je een monteur bent die houdt van zijn vak en affiniteit heeft met zware bedrijfsauto's. Vanzelfsprekend moet je goed aan trucks kunnen sleutelen. Je kunt goed doorwerken en bent pas tevreden als de klant tevreden is. Bij SCANIA sta je regelmatig rechtstreeks in contact met de klant. Bovendien werk je niet alleen aan trucks, maar verzorg je ook onderhoud en reparaties aan opleggers, laadkleppen, enzovoorts. Kortom, je bent een "allrounder".
Functie eisen
•Een afgeronde 1ste bedrijfsautotechnicus opleiding met APK I, of studerende hiervoor,
•Of een afgeronde 2de bedrijfsautotechnicus opleiding met minimaal 4 jaar relevante werkervaring,
•De bereidheid om af en toe in zaterdag-, avond- en standby-dienst te werken,
•Inzet, enthousiasme en servicebereidheid,
•Een collegiale teamspeler.
Arbeidsvoorwaarden
Scania biedt jou een goed salaris en een prima regeling voor overwerk, avond- en standby-dienst. Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed prestatiebeloningssysteem, een 13e maand en een aantrekkelijke winstdeling. Ook kennen zij een spaarloon- en levensloopregeling, 8% vakantiegeld, 24 vakantie- en 13 ADV dagen en een tegemoetkoming in de studiekosten en gespecialiseerde Scania-cursussen.
Kortom: een interessante functie met ruimte voor eigen initiatief, doorgroeimogelijkheden en een juiste beloning in een flexibele organisatie.

Interesse? Verstuur je reactie zo snel mogelijk naar [email protected]
De procedure loopt tot 8 januari 2012.

Jouw sollicitatie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren