logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Procesoperator
Regio
Zuid Holland
Plaats
Rotterdam
Vacature categorie
Techniek
Datum van plaatsing
22/08/2011
Contactpersoon
Astrid van Drenth
Bedrijf
Emerald Kalama Chemical
Bedrijfsprofiel
Emerald Kalama Chemical is wereldwijd actief. De onderneming creëert oplossingen die voeding, bescherming en prestaties verbeteren. Eindmarkten zijn o.a. voedings- en gezondheidsproducten voor mens en dier, producten voor persoonlijke verzorging, geneesmiddelen, auto’s, coatings en verf, elektronica, life protection en producten voor de bouw.

De functie is gesitueerd in een kleine (115 fte) maar complexe productiesite in Rotterdam. Het betreft een volcontinubedrijf, opgebouwd uit diverse unitoperations die vanuit de meetkamer aangestuurd en bewaakt worden d.m.v. een procesbesturingssysteem. De processtappen bestaan uit een oxidatie met diverse bijproducten, een complexe destillatie en extracties. Daarnaast zijn er utilities zoals verwarmings- en verbrandingsunits, koelunits, energie- en gasvoorzieningen, kooladsorptie-unit en afvalwaterzuiverings-installaties. Verstoringen in het productieproces zijn complex door diverse combinaties en terugvoermogelijkheden. Emerald Kalama Chemical is erg succesvol in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van op tolueen-oxidatie gebaseerde producten. Toepassingen liggen o.a. in de food, coatings en pharma.
Functieomschrijving
Als Procesoperator verricht je o.a. de volgende werkzaamheden:
- Zorgdragen dat de installaties storingsvrij draaien;
- Dat er goede producten worden gedraaid;
- Het bedienen, controleren, regelen en bijsturen van het productieproces alsmede van de utilities zodanig dat de vereiste productiekwaliteit – en kwantiteit wordt gerealiseerd;
- Bewerkstelligen van een ongestoorde werking van de apparatuur. E.e.a. aan de hand van procesvoorschriften en instructies en onder handhaving van de milieu- en veiligheidseisen.
Functie eisen
- Diploma Vapro C (of Vapro B met minimaal 5 jaar ervaring in de petrochemische industrie)
- Bereid tot het behalen van Vapro C
- Minimaal 5 jaar relevante ervaring
- Bij voorkeur ervaring in de Petrochemische industrie
- Bereid om in 5 ploegendiensten te werken
Arbeidsvoorwaarden
Een goed salaris en uitstekende voorwaarden. Bovendien heb je volop kansen om door te groeien, want Emerald Kalama Chemical is sterk in ontwikkeling.

Sollicitaties kunnen tot 22 oktober 2011 worden verstuurd naar [email protected]

Wacht niet met solliciteren, deze wordt asap in behandeling genomen.

Deel deze vacature met je netwerk!
glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren