Baanbrekend in Recruitment!

Functie Service Monteur
Regio
Zuid Holland
Plaats
Hendrik Ido Ambacht
Vacature categorie
Techniek
Datum van plaatsing
02/12/2010
Contactpersoon
Sakina el Kasimi
Bedrijf
Amco Compressoren B.V.
Bedrijfsprofiel
Amco Compressoren B.V. is een bedrijf dat handelt in nieuwe en gebruikte compressoren, ketels, drogers, persluchtgereedschap en gerelateerde artikelen. Het bedrijf heeft eigen service monteurs in dienst ten behoeve van onderhoud, reparatie en installatie.
Functieomschrijving
De organisatie is de afgelopen 5 jaar sterk gegroeid en hierdoor bestaat de behoefte aan uitbreiding van het personeel. Op dit ogenblik zoeken wij een Service Monteur die zich voornamelijk richt op de buitendienst. In deze functie voer jij het onderhoud uit aan zowel elektrisch- als diesel aangedreven compressoren & persluchtdrogers. Daarnaast houd jij je bezig met het plaatsen van installaties, het in bedrijfstellen van installaties en het oplossen van storingen.
Functie eisen
Wij zijn op zoek naar iemand met een opleiding op MBO niveau richting werktuigbouwkunde en affiniteit met elektrotechniek. De beschikking over een Stek diploma is een sterke pre en je dient te beschikken over een rijbewijs B. Daarnaast is het van belang dat je beschikt over het vermogen om je snel dingen eigen te maken.
Arbeidsvoorwaarden
Binnen de onderneming heerst een prettige en informele sfeer, waarin het belang van de klant voorop staat en veel ruimte is voor eigen initiatief.

AMCO Compressoren B.V. biedt een goed salaris op basis van de CAO-metaal en dito secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, pensioenregeling metaal, spaarloonregeling etc.

Verstuur voor 1 februari 2011 jouw sollicitatie naar [email protected]
glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren