reccen.nl - Recruitment Center Technisch Receptionist Automotive Vacature Amsterdam
logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Technisch Receptionist Automotive
Regio
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Vacature categorie
Techniek
Datum van plaatsing
04/01/2012
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
SCANIA Beers B.V.
Bedrijfsprofiel
Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto's, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie ca. 2.500 medewerkers verdeeld over de fabriek in Zwolle en 42 verkoop- en servicevestigingen door heel Nederland. De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld.
De onderneming telt wereldwijd bijna 35.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen.

Werken bij de SCANIA-organisatie betekent werken met een topproduct, in een dynamische en sterk klantgerichte organisatie. De werksfeer binnen de platte organisatiestructuur is open, informeel, collegiaal en resultaatgericht.

Ongeacht positie of rang, alle medewerkers delen de drie kernwaarden: klant voorop, respect voor het individu en kwaliteit. Ze geloven ook sterk in persoonlijke ontwikkeling. Daarom zul je dagelijks nieuwe uitdagingen en mogelijkheden ervaren.
Functieomschrijving
Voor vestiging Amsterdam zijn wij op zoek naar een Receptionist.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van afspraken voor reparatie en onderhoud aan vrachtauto’s, het in ontvangst nemen van opdrachten van klanten, het opstellen/uitwerken van werkopdrachten, het verdelen van de werkzaamheden onder de technici en het binnenhalen van service gerichte werkzaamheden. Daarnaast houd je je bezig met het optimaliseren van de productiviteit, tijdsbesteding en de tevredenheid van de medewerkers. Kortom: een afwisselende en uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is.
Functie eisen
• Een afgeronde 1ste bedrijfsautotechnicus opleiding, opleiding werkplaatsmanager is een pre;
• Aantoonbare relevante werkervaring;
• Kennis van en ervaring met computers;
• Prioriteiten kunnen stellen;
• Inzet, enthousiasme, stressbestendigheid en service bereidheid;
• Accuraat en zelfstandig kunnen werken.
Arbeidsvoorwaarden
Scania biedt jou een uitstekend maandsalaris. Daarnaast kennen zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed prestatiebeloningssysteem, een 13e maand en een aantrekkelijke winstdeling. Ook kennen zij 8% vakantiegeld, 24 vakantie- en 13 ADV dagen. Kortom: een interessante functie met ruimte voor eigen initiatief, doorgroeimogelijkheden en een juiste beloning in een flexibele organisatie met fijne collega’s.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij werken bij een gerenommeerde organisatie zoals Scania?
Verstuur jouw sollicitatie voor 28 februari naar [email protected]


Jouw reactie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren