logo

Baanbrekend in Recruitment!

Functie Werkvoorbereider Tekenaar
Regio
Zuid Holland
Plaats
Groot-Ammers
Vacature categorie
Techniek
Datum van plaatsing
17/06/2011
Contactpersoon
Pitty Heijkoop
Bedrijf
Alara - Lukagro
Bedrijfsprofiel
Alara-Lukagro ontwerpt, produceert, levert en monteert producten en constructies voor het elimineren van lawaai en trillingen. Zij zijn actief in de industrie, utiliteitsbouw, offshore en infrastructuur. Alara-Lukagro werkt oplossing gericht, is flexibel en inventief waarbij de klant centraal staat. Om aan de wensen van opdrachtgevers te kunnen voldoen, hebben zij een breed gamma aan producten en oplossingen waarbij geluidsisolerende omkastingen, geluiddempers, roosters, geluidsisolerende/ brandwerende deuren en trillingsisolatoren in velerlei uitvoeringen een belangrijke rol spelen. Met circa 70 enthousiaste collega’s en meer dan 35 jaar ervaring zorgen zij ervoor dat de producten en turnkey projecten hun weg vinden in binnen- en buitenland.
Functieomschrijving
In deze functie houd jij je bezig met het maken en uitwerken van gemaakte tekeningen, bestaande uit plaatuitslagen, zetlijsten, zaaglijsten en stuklijsten. Tevens ontwerp je constructies en voer je (eenvoudige) berekeningen uit. Zelfstandig werk je projecten uit aan de hand van schetsen, tekeningen en specificaties. Je vervaardigt
Klanttekeningen, productietekeningen en samenstellingtekeningen t.b.v. productie en montage. Daarnaast houd jij je bezig met het programmeren en “nesten” van plaatdelen en het bestellen/uitbesteden van inkoopdelen.
De werkzaamheden worden zelfstandig en in teamverband uitgevoerd, maar er is regelmatig overleg met collega’s van productie en verkoop over uitvoering en voortgang. Binnen Alara-Lukagro wordt gewerkt met AutoCad en Inventor.
Functie eisen
Om in deze functie goed tot je recht te komen is het van belang dat je kennis en ervaring hebt met het tekenen en construeren van dunne plaatmaterialen. Daarnaast is kennis van productiemachines (kantbanken, ponsnibbelmachines, lasersnijders) en productiemethoden zeer gewenst. Tevens roepen wij starters met een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde op om te reageren. Qua persoonlijkheid zijn wij zoek naar iemand met een flexibele- en creatieve instelling met oplossend vermogen.
Arbeidsvoorwaarden
Alara-Lukagro kent een gezellige, informele en open werksfeer. Je werkt in een enthousiast team dat voor elkaar klaar staat wanneer nodig. Alara-Lukagro biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en tevens bieden zij voldoende mogelijkheden voor jouw eigen ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan studie faciliteiten en doorgroeimogelijkheden.

Wil jij een inhoudelijke functie bij een gerenommeerde en stabiele organisatie die zich bezighoudt met spraakmakende projecten? Dan zien wij jouw CV graag tegemoet.
Alara-Lukagro heeft er bewust voor gekozen om de sollicitatieprocedure uit te besteden aan RECCEN Recruitment Center. Verstuur je reactie zo snel mogelijk naar [email protected]

Deel deze vacature met je netwerk!glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken

Zoekwoorden

Reageren