Baanbrekend in Recruitment!

Label Maatwerk

Heeft u specifieke wensen voor het werven van kandidaten voor uw vacatures of heeft u bijzonder specifieke vacature? Label Maatwerk is dan dé oplossing voor u omdat in feite alles mogelijk is om kandidaten te werven en selecteren. Binnen Label Maatwerk bieden wij diverse specifieke opties aan als aanvulling op onze andere Labels. Daarnaast zijn er een 2 werving en (voor)selectie mogelijkheden die zonder combinatie met een ander Label afgenomen kunnen worden. Deze 2 goedkoopste mogelijkheden zijn in veel gevallen niet toereikend voor een succesvol resultaat maar 


Werving en (voor)selectie vanaf € 549

In bepaalde situaties is het niet nodig om een volledig werving en (voor)selectie traject met RecCen in te gaan. Bijvoorbeeld voor een tijdelijke administratieve vacature of als u geen actieve maar latente vacature heeft. Daarom kunt u al vanaf € 549 over onze Recruitment specialisten op afstand beschikken. Hieronder vindt u twee opties die interessant voor u kunnen zijn en door op ´lees meer´ te klikken vindt u inhoudelijke informatie over de recruitment opties:
 

- CV search en (voor)selectie voor € 549 lees meer....


- Online adverteren en voorselectie vanaf € 549 lees meer.... 


Extra mogelijkheden Labels

Vooral bij specifieke vacatures waarvoor een kleine doelgroep geschikte kandidaten is, kan het van toegevoegde waarde zijn om uw vacature niet alleen op vacaturebanken en niche vacaturebanken te plaatsen. Aanvullende mogelijkheden die RecCen aanbiedt, zijn vooral gericht op latent werkzoekenden. Hierdoor wordt de groep mogelijke kandidaten groter en worden er ook meer potentiële kandidaten bereikt met en voor uw vacature. Vooralsnog bestaan de extra mogelijkheden uit online recruitment c.q. online werving kanalen. Ook hebben wij inmiddels enige mogelijkheden om betaalbaar te adverteren in de printmedia. Hieronder vindt u een toelichting over de extra online recruitment kanalen voor extra exposure en voor vragen over het adverteren in printmedia kunt u contact opnemen. 


Vacatures naast het nieuws

Uw vacature naast het nieuws op de Telegraaf.nl of NRC.nl? Onze recruitment specialisten plaatsen middels een banner uw vacature naast een artikel op één van de twee media websites. Bijkomend voordeel is extra naamsbekendheid voor uw organisatie. Klik hier voor een voorbeeld van een vacaturevermelding op NRC.nl. De prijs van 1 vacature-banner is € 159 ex. btw. Voor iedere extra vacature-banner is de prijs slechts € 139 ex. btw. 

Google Adwords

Tarief: vanaf € 149,- per campagne.


Voor moeilijk invulbare vacatures én in combinatie met een Label. Vergroot de vindbaarheid van uw vacature! Google Adwords zorgt dat uw vacature bovenaan komt in de gesponsorde links. Maximale exposure van uw vacature! 

Payrolling

Tarief: omrekeningsfactor 1,90.


U heeft nog niet de mogelijkheid/wens om de kandidaat zelf in dienst te nemen, of u heeft een tijdelijke vacature. De ideale oplossing is dat RecCen voor u gaat zoeken en de kandidaat bij ons op de payroll komt. Vergelijk het met een uitzend-, detacheringsconstructie, maar dan voordeliger. In combinatie met een Label.


 

Meerdere vacatures

Heeft u regelmatig vacatures? dan is een flexibel abonnement zeer interessant. Uw adviseur geeft u op maat advies.

 

  

glassVacature Zoeken
glassSite doorzoeken
Onze Labels
MAATWERK
 • geschikt voor werving op maat
 • aangepaste campagne
 • vanaf € 549,-
Label S
 • geschikt voor goed vindbare kandidaten
 • 30 dagen campagne
 • vast tarief: € 949,-

Label M
 • geschikt voor voldoende vindbare kandidaten
 • 30 dagen campagne
 • vast tarief: € 1149,-

Label L
 • geschikt voor redelijk vindbare kandidaten
 • 60 dagen campagne
 • vast tarief: € 1749,-

Label XL
 • geschikt voor beperkt vindbare kandidaten
 • 60 dagen campagne
 • vast tarief: € 1949,-